Aktuelt

Oppbevaring og vedlikehold av bunadsølv
OppbevaringFor at bunadsølvet skal holde seg som nytt lengst mulig er det viktig å oppbevare det mørkt, tørt og lufttett. Vi anbefaler poser med lynslås eller de lufttette skrina til Telerosa. Skrinene har et lufttett in..
Oppussing gjør bunadsølvet som nytt!
Det kan være mange grunner til at bunadsølvet ditt trenger en skikkelig oppussing. Kanskje du har arvet sølv av bestemor, kjøpt brukt sølv, eller så kan det være at sølvet ditt rett og slett trenger litt ekstra pleie ett..
Hva du bør tenke på når du velger gifteringer
Når dere skal velge forlovelsesringer eller gifteringer er det lurt å ta seg god tid og snakke sammen om  hva dere begge ønsker.  Hvilken prisklasse ønsker dere å legge dere på? Hvordan skal ringene se ut? H..
Gamle gifteringer blir til anheng!
Har du gamle gifteringer i gull fra foreldre, besteforeldre eller andre familiemedlemmer som du ikke har lyst å kvitte deg med? Hva med å få laget et anheng av ringene? På den måten kan du beholde minnene, og samtidig få..
Konfliktfrie diamanter!
Kimberley-prosessenNorge innførte Kimberley-prosessens sertifiseringsordning for handel og uslepne diamanter 1. april 2004. Kimberley-prosessen er et internasjonalt initiativ etablert for å bryte forbindelsen mellom hand..
Trenger du takst eller verdivurdering?
Hva kan du bruke taksten til?- Tegne forsikring- Sikre deg et korrekt erstatningsoppgjør ved skade/innbrudd- ArveoppgjørVerdien av enkeltgjenstander er forskjellig alt etter i hvilken sammenheng omsetningen skal foregå. ..
Vedlikehold av smykker
Bruk og oppbevaringGull og sølv er myke metaller som krever varsom behandling.Oppbevar sølvsmykkene dine i lufttett pose eller skrin, da sølv over tid vil oksidere og bli mørkere. Gummistrikker må ikke brukes rundt ..
Har DU tusenlapper i skuffer og skap?
Har du smykker eller andre gjenstander av gull eller sølv liggende som du ikke har bruk for? Dersom du leverer inn sølv til oss får du penger satt inn på din konto. Har du gull du vil levere inn, kan du velge mellom å få..
Tips til stell av perler
For å få langvarig glede av perlenes skjønnhet, kan du passe på følgendeOppbevar perlene i en myk stoffpose eller et silketrukket etui. De bør ikke oppbevares sammen med gull- eller diamantsmykker. Perler kan l..
CERTINA - Kvalitelsklokker fra Sveits  til en fornuftig pris
Certina er et av klokkemerkene Helles gull & sølv er forhandlere for. Merket har sine røtter helt tilbake til 1888. Navnet «Certina»( fra latin «certus») betyr trygg/sikker, og passer godt på klokker fra dette merket..
Viser 1 til 10 av 10 (1 Sider)