Oppussing gjør bunadsølvet som nytt!

Det kan være mange grunner til at bunadsølvet ditt trenger en skikkelig oppussing. Kanskje du har arvet sølv av bestemor, kjøpt brukt sølv, eller så kan det være at sølvet ditt rett og slett trenger litt ekstra pleie etter mange års trofast tjeneste.

Mange gullsmeder rundt om i landet tilbyr oppussing av bunadsølv, men vi anbefaler at du pusser opp sølvet ditt hos noen som lager bunadsølv selv. Noen gullsmeder har alliert seg med profesjonelle når det kommer til oppussing av bunadsølv, så det kan være lurt å spørre hvordan og hvor sølvet ditt blir pusset opp før du leverer det inn.

Dersom du leverer bunadsølvet ditt til oppussing hos oss, vil sølvet ditt få førsteklasses behandling! Sølvet ditt blir som nytt. Prosessen med en skikkelig oppussing innebærer møysommelig arbeid. Vi legger blant annet på ny forgylling og forsølving. Sølvet kan pusses opp i de fargene du ønsker. Har du for eksempel en helt hvit sølje og ønsker å få den oksidert? Eller har du en sølje som er forgylt, som du heller ønsker skal være hvit?

Skulle det være at det er noen mangler på sølvet (kanskje du har mistet et løv, eller ønsker en ny nål for eksempel) hjelper vi deg med det! Siden vi har eget verksted rett over butikken vår, kan vi fikse det aller meste!

Oppussing av bunadsølv tar som regel en uke, men noe lengre til må påberegnes rundt travle perioder som for eksempel 17. mai og konfirmasjonstider. Ta kontakt med oss i god tid!

Når du henter sølvet ditt etter en oppussing gir våre dyktige ansatte deg gode råd i forbindelse med oppbevaring av ditt nyoppussede bunadsølv, slik at det holder seg skinnende vakkert lengst mulig!

Hva koster det?

Prisen på oppussingen er per gjenstand, og vil variere ut ifra hvilket sølv du har. For å gi deg et prisoverslag på oppussing av ditt sølv, trenger vi å se det.

Kontakt oss!
Adresse: Storgata 24, 4876 Grimstad I Telefon: 37 04 34 00

Slik kan en oppussing foregå: