Velkommen til Helles gull og sølv!

Frank Helle, født i 1975, fra Byglandsfjord i Setesdal er sølvsmed i 4. generasjon. Han gikk i lære hos sin far Gunnar J. Helle.

I 2003 åpnet han gullsmedforretningen med tilhørende verksted i Grimstad. Her håndlages bunadsølv til distriktene Åmli (Aust-Agder), Vest-Agder, Telemark og Setesdal.  Siden vi selv lager vårt bunadsølv i samme bygget som du finner vår butikk, kan vi tilby deg som kunde den beste servicen. Alt sølvet er håndlaget med 10 års garanti.

Våre ansatte er faglærte filigransølvsmeder og gullsmeder med brede kunnskaper i faget. Vi tar inn lærlinger fordi vi ønsker å ta vare på de gamle filigrans teknikkene for kommende generasjoner.

Vi utfører alle typer reparasjoner av gull- og sølvvarer, samt gravering og takstarbeid. Mer informasjon om taksering finner du her.

Oppussing eller reparasjon av bunadsølv er det lurt å ta hos oss. Med vårt velutstyrte verksted og brede fagkunnskap pusser vi opp bunadsølvet slik at det blir som nytt. 

I tillegg til vårt håndlagde bunadsølv selger vi klokker, smykker i gull og sølv, bestikk og gaveartikler til barn!

Helles Gull og Sølv er en av få forretninger i landet som forhandler second hand ur i kjente merker med høy standard. Alle våre klokker er originale, kontrollert for tilstand og ekthet.

Helles gull & sølv er medlem i Norges Gullsmed Forbund.

Organisasjonsnummer:998 241 618