Dersom du ønsker å sende bestillingen din i retur til oss er det viktig at du husker å legge ved et ferdig utfylt angrerettskjema. Skjemaet mottar du på din e-post sammen med e-posten om at bestillingen din er fullført. Varen du ønsker å returnere må pakkes inn tilsvarende det den var da du mottok den fra oss. Helles gull & sølv dekker ikke kostnader forbundet med frakt av returvarer. Dersom retursendingen er en reklamasjon, vil vi refundere fraktkostnadene.

Dersom du angrer hele eller deler av ditt kjøp og du har valgt å betale med faktura eller delbetaling, er det viktig at du overholder forfallsdatoer slik at gebyrer ikke tilkommer. Du vil motta kreditnota når returen er behandlet men om forfallsdato er før dette må hele summen betales, for så å få summen for mye betalt, tilbakebetalt. Vi kan dessverre ikke gjøre noe med gebyrer, det er Nets ved AfterPay Riverty som håndterer fakturaer og delbetalinger. Deres kontaktinfo finner du på fakturaen.

Send din retur/reklamasjon til: Helles gull & sølv, Storgata 24, 4876 Grimstad

Har du spørsmål angående retur/ reklamasjon? Les mer her eller ta kontakt med vår kundeservice: post@hellesgullogsolv.no